Červený kratom je na rozdíl od zeleného a bílého fermentovaný. Čerstvé listy se dají do neprodyšných pytlů,uzavřou se a v teple se nechají fermentovat na přibližně 4-5 dní. Určitě tě překvapí jeho vůně, která připomíná sušené ovoce.
Červený kratom je na rozdíl od zeleného a bílého fermentovaný. Čerstvé listy se dají do neprodyšných pytlů,uzavřou se a v teple se nechají fermentovat na přibližně 4-5 dní. Určitě tě překvapí jeho vůně, která připomíná sušené ovoce.
Červený kratom je na rozdíl od zeleného a bílého fermentovaný. Čerstvé listy se dají do neprodyšných pytlů,uzavřou se a v teple se nechají fermentovat na přibližně 4-5 dní. Určitě tě překvapí jeho vůně, která připomíná sušené ovoce.
Do tohoto bílého kratomu je přidánovíce řapíků a žilnatiny. Z tohoto důvodu se kratom jeví jakosilnější. Jedinou nevýhodou je zdevelká hořkosta více „vlásků“ (žilek) v prášku.
Bílý kratom jedruhý nejpopulárnějšídruh (hned po zeleném). Listy sesuší délenež1 dennasluníčku, poté se ještědávajídosušíren. Na rozdíl od všech ostatních druhů se do nějpřidávají řapíky a žilnatina.
Do tohoto bílého kratomu je přidánovíce řapíků a žilnatiny. Z tohoto důvodu se kratom jeví jakosilnější. Jedinou nevýhodou je zdevelká hořkosta více „vlásků“ (žilek) v prášku.
Bílý kratom jedruhý nejpopulárnějšídruh (hned po zeleném). Listy sesuší délenež1 dennasluníčku, poté se ještědávajídosušíren. Na rozdíl od všech ostatních druhů se do nějpřidávají řapíky a žilnatina.
Do tohoto bílého kratomu je přidánovíce řapíků a žilnatiny. Z tohoto důvodu se kratom jeví jakosilnější. Jedinou nevýhodou je zdevelká hořkosta více „vlásků“ (žilek) v prášku.
Bílý kratom jedruhý nejpopulárnějšídruh (hned po zeleném). Listy sesuší délenež1 dennasluníčku, poté se ještědávajídosušíren. Na rozdíl od všech ostatních druhů se do nějpřidávají řapíky a žilnatina.
Bílý kratom je druhý nejpopulárnější druh (hned po zeleném). Listy se suší déle než 1 den na sluníčku, poté se ještě dávají do sušíren. Na rozdíl od všech ostatních druhů se do něj přidávají řapíky a žilnatina.
Bílý kratom je druhý nejpopulárnější druh (hned po zeleném). Listy se suší déle než 1 den na sluníčku, poté se ještě dávají do sušíren. Na rozdíl od všech ostatních druhů se do něj přidávají řapíky a žilnatina.
Žlutý kratom je na rozdíl od zeleného a bíléhofermentovaný. Čerstvé listy se dají do neprodyšných pytlů,uzavřou se a v teple se nechají fermentovat na přibližně 1-2 dny. Jedná se o ideální kompromis mezi zeleným a červeným kratomem.
Žlutý kratom je na rozdíl od zeleného a bíléhofermentovaný. Čerstvé listy se dají do neprodyšných pytlů,uzavřou se a v teple se nechají fermentovat na přibližně 1-2 dny. Jedná se o ideální kompromis mezi zeleným a červeným kratomem.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací